Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2011

Λιβύη: 17 νεκροί από βομβαρδισμό δυνάμεων του Καντάφι

Δυνάμεις πιστές στο Λίβυο συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι βομβάρδισαν την ελεγχόμενη από τους εξεγερμένους πόλη Μιζουράτα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 60, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές.

Ο βομβαρδισμός της πόλης συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανέφερε ένας φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Ρόιτερς που βρίσκεται στην περιοχή.

Πυρά πυροβολικού έπεσαν και κοντά στο νοσοκομείο Χεκμάχ, όπου έχουν μεταφερθεί νεκροί και τραυματίες. Οι εξεγερμένοι υποστήριξαν ότι οι δυνάμεις του Καντάφι βομβάρδισαν τις θέσεις τους στην περιοχή των Δυτικών Ορέων το βράδυ της Πέμπτης και κατηγόρησαν το ΝΑΤΟ ότι δεν κάνει αρκετά για να τις σταματήσει.

Η συνέχεια εδώ

Παραμένουν οι ολλανδοί

Η Ολλανδία θα παρατείνει κατά τρεις μήνες τη συμμετοχή της στην στρατιωτική επιχείρηση του ΝΑΤΟ στην Λιβύη, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Μαρκ Ρούτε.

«Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην αποστολή για τρεις μήνες και τώρα αποφασίσαμε να συνεχίσουμε για τρεις ακόμη μήνες» δήλωσε ο κ. Ρούτε, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Χάγη, μετά από υπουργικό συμβούλιο. 


Η συνέχεια στο Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια: